Avís legal  

Identificació i Titularitat

En compliment de l’article 10 de la llei 34 / 2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i comerç electrònic, el Titular exposa les seves dades identificatives.

  • Titular: Miquel Silveria Guardia
  • NIF:  41592331
  • Domicili: C/ Les Estrades Nº23, Cornellà del Terri
  • Correu Electrònic: kelsgprod@gmail.com
  • Lloc Web kelsg.com.

Finalitat

La finalitat del lloc web kelsg.com és donar a conèixer el negoci.

Condicions d’ús.

La utilització del lloc web li atorga la condició d’usuari, i implica l’acceptació completa de totes les seves clàusules i condicions d’ús incloses a les pàgines:

Si no estigués conforme amb totes i cada una de les clàusules i condicions abstinguis d’utilitzar aquest lloc web.

L’accés a aquest lloc web no suposa, de cap forma, l’inici d’una relació comercial amb el titular.

A través d’aquest lloc web, el Titular li facilita l’accés i la utilització de diversos continguts que el Titular o els seus col·laboradors han publicat a través d’Internet.

A tal efecte, vostè està obligat i compromès a NO utilitzar qualsevol dels continguts del lloc web amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest Avís Legal o per la legislació vigent, lesius de drets o interessos de tercer, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats pel Titular, d’altres usuaris o qualsevol usuari d’Internet.

Continguts

El Titular ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos en el lloc Web de fons que considera fiables, però, si bé ha pres totes les mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, el Titular no garanteix que sigui exacte, completa o actualitzada. El Titular declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió de la informació continguda a les pàgines d’aquest lloc Web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través d’aquest lloc Web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtic, o missatges que, en general, afecten o violen drets del Titular o de tercers.

Els continguts del Lloc Web tenen únicament una finalitat informativa i sota cap circumstància han d’utilitzar-se, ni considerar-se com oferta de venda, sol·licitud d’una oferta de compra ni recomanació per realitzar qualsevol altra operació, a no sé què així s’indiqui expressament.

El Titular es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut del Lloc Web, els vincles o la informació obtinguda a través del Lloc Web, sense necessitat d’un avís previ. 

El Titular no és responsable dels danys i perjudicis que puguin derivar-se de la utilització de la informació del Lloc Web de la continguda a les xarxes socials del Titular.

Enllaços d’Interès a altres Llocs Web

El Titular pot proporcionar-li accés a llocs Web de tercer mitjançant enllaços amb la finalitat d’informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació a Internet en la qual podrà ampliar les dades ofertes en el lloc Web.

Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació perquè vostè visita les pàgines web del destí, que estan fora del control del Titular, pel que el Titular no és responsable del contingut dels llocs web vinculats ni del resultat que obtingui en seguir els enllaços.

Així mateix, el Titular no és responsable dels enllaços o enllaços ubicats en llocs web vinculats als quals proporciona accés.

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre el Titular i el propietari del lloc web en el qual s’estableix l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part del Titular dels seus continguts i serveis.

Si accedeix a un lloc web extern des d’un enllaç que es trobi en el lloc Web, vostè haurà de llegir la mateixa política de privacitat de l’altre lloc web que pot ser diferent al d’aquest lloc Web.

Propietat Industrial i Intel·lectual

Tots els drets estan reservats.

Tot accés a aquest lloc Web està subjecta a les següents condicions: La reproducció, emmagatzematge permanent i difusió de continguts o qualsevol altre ús que tingui una finalitat pública o comercial queda expressament prohibida sense el consentiment previ exprés i per escrit del Titular.

Limitació de Responsabilitat

La informació i serveis inclosos o disponibles a través d’aquest lloc Web poden incloure incorreccions o errors tipogràfics. De forma periòdica el Titular incorpora millores i/o canvis a la informació continguda i/o els Serveis que poden introduir en qualsevol moment.

El Titular no declara ni garanteix que els serveis o continguts siguin interromputs o que estiguin lliures d’errors, que els defectes siguin corregits, o que el servei o el servidor que ho posa a disposició estiguin lliures de virus o altres components nocius sense perjudici que el Titular realitza tots els seus esforços per evitar aquests incidents.

El Titular declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixen interrupcions o un mal funcionament dels Serveis o Continguts oferts a Internet, per qualsevol causa. Així mateix, el Titular no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci o conseqüència d’aquestes caigudes, suspensions temporals o flux elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que et pugui ser causat per causes alienes al Titular.

Abans de prendre una decisió i/o accions amb base a la informació inclosa en el lloc Web, el Titular recomana comprovar i contrastar la informació rebuda amb altes fons.

Contacte

En cas que vostè tingui qualsevol dubte sobre aquestes condicions legals o vol realitzar qualsevol comentari sobre aquest lloc Web, pot enviar un missatge al correu electrònic a la direcció kelsgprod@gmail.com